ניחוחות שבת • מתכון לפחזניות פיקנטיות

יוסי ברויער No Comments on ניחוחות שבת • מתכון לפחזניות פיקנטיות
13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מצרכים

  • 80 גר' חמאה
  • 150 חלב
  • 150 מים
  • 3 גר' מלח
  • 2 גר'פלפל שחור גרוס טרי
  • 175 גר' קמח
  • 100גר' גבינת פרמזן מגוררת
  • 220 גר' ביצים
  • צרור עירית קצוצה

 

 

לציפוי

  • ביצה טרופה
  • 100 גר' גבינת קשקבל מגוררת

 

אופן ההכנה

  1. בסיר שמים נוזלים חמאה ותבלינים
  2. מביאים לרתיחה בסיר מכוסה מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב
  3. מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהבצק נפרד מהדפנות
  4. מחממים תנור ל 150 מעלות
  5. מעבירים את הבצק לקערת המיקסר עם וו הגיטרה ומוסיפים את הגבינה מערבלים להתקררות של המסה
  6. מוסיפים את הביצים בזילוף דק ומערבבים היטב אחר כל הוספה של ביצה ולבסוף מוסיפים את העירית הקצוצה
  7. מזלפים מעל גבי תבנית מרופדת בניר אפיה ברווחים קלים מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעט קשקבל
  8. אופים עד להשחמה כ 40 ד ללא פתיחה של דלת התנור
  9. מגישים בטמפרטורת החדר עם רוטב בשמל


0 תגובות